Klizni plakari Beograd

Klizni plakari Beograd
Svi mi imamo previše garderobe i nemamo mesta za nju.
Izaberite klizni plakar za svoju sobu i spakujte sve na jedno mesto. Američki plakari su pravi izbor za sve žene i njihove stvri... Nemojte se dvoumiti nego nadjite ugradni ormar u nekom od salona nameštaja u Beogradu.
Odložite stvari koje trenutno ne nosite i napravite mesta za sve ostalo...
Nadjite odgovarajući klizni plakar ili nadjite majstora da Vam ga napravi po sopstvenim željama.
Beograd makar ima prednost da ima u ponudi šta god Vam je potrebno!
namestaj-sb-alsan-klizni-plakari

Nameštaj SB Alsan

Beograd, Čukarica, Lazarevački drum 21 +381 11 7541416
KLIZNI PLAKARI BEOGRAD SB ALSAN Opremite Vaš dom kvalitetnim i povoljnim nameštajem, koji možete naći u nekim od naših prodajnih salona.
Klizni plakari su nezaobilazni deo svakog porodičnog doma.
Izuzetno su praktični, lepi, moderni i što je najbitnije prostrani.
Cenovnik
namestaj-cane-klizni-plakari

Nameštaj Cane

Beograd, Leštane, Kruzni put 216 +381 11 8030818
KLIZNI PLAKARI BEOGRAD NAMEŠTAJ CANE Klizni plakari su neizostavni deo svakog savremenog doma, kako zbog svog modernog dizajna, tako i zbog ogromnog prostora za skladištenje stvari koji pružaju.Pružamo vrhunsku uslugu pri odabiru nameštaja.
Pri izradi pločastog nameštaja, naši stručnjaci dolaze da vide i premere prostor, kao i da pomognu davanjem saveta i ideja.
Veliki broj naših zadovoljnih korisnika dokazuje da proizvodimo nameštaj za sve generacije.
Proverite i Vi.
Cenovnik
salon-namestaja-linea-milanovic-klizni-plakari

Salon nameštaja Linea Milanović

Beograd, Zvezdara, Vojislava Ilića 59 +381 11 2442070
KLIZNI PLAKARI BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA LINEA MILANOVIĆ Klizni plakari ili, kako ih često nazivaju američki plakari predstavljaju jedan od najčešćih načina organizacije odlaganja u stambenom prostoru.
Ugradnjom praktičnih kliznih mehanizama različitih vrsta klizni, tj američki plakari po meri, pored ispunjavanja svoje praktične namene odlaganja, takođe ispunjavaju i visoke estetske standarde, pogotovu prilikom korišćenja takozvanih sakrivenih sistema koji omogućuju izradu kliznih krila velike sirine i visine, bez vidnih aluminijumskh ramova i drugih konstruktivnih elemenata.
Cenovnik
arcus-proizvodnja-namestaja-klizni-plakari

Arcus proizvodnja nameštaja

Beograd, Voždovac, Braće Jerković 74a +381 11 3977200
KLIZNI PLAKARI BEOGRAD ARCUS U ponudi imamo klizne plakare koji će se uklopiti u svaki enterijer.
Cenovnik
stolarija-god-klizni-plakari

Stolarija GOD

Novi Beograd, Antifašističke borbe 21a +381 11 2581323
Klizni plakari.
Izrada i ugradnja.
PLAKARI SA KLIZNIM VRATIMA.
Prilikom planiranja opremanja enterijera, posebnu pažnju treba posvetiti ekonomičnom i racionalnom iskorišćenju prostora u skladu sa potrebama korisnika.
Plakari sa kliznim vratima, koji se još nazivaju i "američki plakari", omogućavaju maksimalno iskorićenje prostora jer mogu da se prostiru od zida do zida, od poda do plafona.
Ključ dobre organizacije unutrašnjeg prostora leži u tome da se prema potrebama korisnika plakara pravilno odredi broj polica, fioka, garderobnih šipki i prostora predviđenih za specijalne namene (odlaganje usisivača, daske za peglanje, sefa...).
Garderobni liftovi, držači pantalona i kravata, nosači cipela i oprema takođe može da u priličnoj meri olakša manipulaciju plakara.
Veoma važan funkcionalno-estetski element ovih plakara su klizna vrata.
Izrađena su od aluminijuma što sistemu daje lakoću, a klizni mehanizmi su sa točkićima i usporivačima, a to obezbeđuje bešumnost pri radu.
Manipulacija kliznim vratima veoma jednostavna i laka.
Prednost plakara sa kliznim vratima je takođe u tome što za frontove se može odabrati i kombinovati veoma veliki broj materijala, boja i dezena.
Najčešće je to univer, bojeno ili peskirano staklo, ogledalo, eko kože i drugi.
Plakari sa kliznim vratima su već dokazali svoju praktičnost i funkcionalnost, tako da danas se sve više grade stanovi sa već predviđenim prostorom za ugradne plakare sa kliznim vratima.
Cenovnik
xylon-namestaj-klizni-plakari

Xylon nameštaj

Beograd, Stari Grad, Karadjordjeva 69 +381 11 2622010
PLAKARI.
Sve te stvari... Imate previše odeće, cipela, modnih detalja, ali Vam nedostaje savršen plakar?
Osmislićemo plakar po meri, tako da bude funkcionalan i odražava Vas životni stil.
Bez obzira da li se odlučite za plakar sa klasičnim otvaranjem vrata, klizni plakar ili garderober, možete birati materijale kao i boje, a što je najvažnije, unutrašnjost plakara možete prilagoditi Vašim potrebama.
Kombinovanje raznih unutrašnjih komponenti kao sto su police, fioke, lift za garderobu, šipke za garderobu, držači za pantalone i ostale opreme osiguraće savršen red u plakaru.
Klizni plakari-2
Klizni (američki) plakari predstavljaju sastavni deo savremenog doma. Pružaju mogućnost da se prostor maksimalno iskoristi od poda do plafona. Američki plakari su se, zbog svoje prostranosti i praktičnog dizajna, veoma brzo probili na naše tržište. Predstavljaju veoma praktično i moderno rešenje za svaki topli dom. Pored elegantnog izgleda, oni nude i ogroman prostor za odlaganje stvari. Plakari po meri čine vaš dom funkcionalnijim i lepšim za život. Ukoliko žetlite da se rešite hroničnih problema u vidu nedostatka prostora za odlaganje garderobe i drugih sezonskih stvari, odnosno ako Vam treba mesto na koje možete da okačite neki komad odeće, izrada američkih plakara po meri predstavlja idealno rešenje.
Back to Top