Klizni plakari Beograd

Klizni plakari Beograd
Svi mi imamo previše garderobe i nemamo mesta za nju.
Izaberite klizni plakar za svoju sobu i spakujte sve na jedno mesto. Američki plakari su pravi izbor za sve žene i njihove stvri... Nemojte se dvoumiti nego nadjite ugradni ormar u nekom od salona nameštaja u Beogradu.
Odložite stvari koje trenutno ne nosite i napravite mesta za sve ostalo...
Nadjite odgovarajući klizni plakar ili nadjite majstora da Vam ga napravi po sopstvenim željama.
Beograd makar ima prednost da ima u ponudi šta god Vam je potrebno!
namestaj-sb-alsan-klizni-plakari

Nameštaj SB Alsan

Beograd, Čukarica, Lazarevački drum 21 +381 11 7541416
KLIZNI PLAKARI BEOGRAD SB ALSAN Opremite Vaš dom kvalitetnim i povoljnim nameštajem, koji možete naći u nekim od naših prodajnih salona.
Klizni plakari su nezaobilazni deo svakog porodičnog doma.
Izuzetno su praktični, lepi, moderni i što je najbitnije prostrani.
Cenovnik
namestaj-cane-klizni-plakari

Nameštaj Cane

Beograd, Leštane, Kruzni put 216 +381 11 8030818
KLIZNI PLAKARI BEOGRAD NAMEŠTAJ CANE Klizni plakari su neizostavni deo svakog savremenog doma, kako zbog svog modernog dizajna, tako i zbog ogromnog prostora za skladištenje stvari koji pružaju.Pružamo vrhunsku uslugu pri odabiru nameštaja.
Pri izradi pločastog nameštaja, naši stručnjaci dolaze da vide i premere prostor, kao i da pomognu davanjem saveta i ideja.
Veliki broj naših zadovoljnih korisnika dokazuje da proizvodimo nameštaj za sve generacije.
Proverite i Vi.
Cenovnik
xylon-namestaj-klizni-plakari

Xylon nameštaj

Beograd, Stari Grad, Karadjordjeva 69 +381 11 2622010
PLAKARI.
Sve te stvari... Imate previše odeće, cipela, modnih detalja, ali Vam nedostaje savršen plakar?
Osmislićemo plakar po meri, tako da bude funkcionalan i odražava Vas životni stil.
Bez obzira da li se odlučite za plakar sa klasičnim otvaranjem vrata, klizni plakar ili garderober, možete birati materijale kao i boje, a što je najvažnije, unutrašnjost plakara možete prilagoditi Vašim potrebama.
Kombinovanje raznih unutrašnjih komponenti kao sto su police, fioke, lift za garderobu, šipke za garderobu, držači za pantalone i ostale opreme osiguraće savršen red u plakaru.
stolarija-god-klizni-plakari

Stolarija GOD

Novi Beograd, Antifašističke borbe 21a +381 11 2581323
Klizni plakari.
Izrada i ugradnja.
PLAKARI SA KLIZNIM VRATIMA.
Prilikom planiranja opremanja enterijera, posebnu pažnju treba posvetiti ekonomičnom i racionalnom iskorišćenju prostora u skladu sa potrebama korisnika.
Plakari sa kliznim vratima, koji se još nazivaju i "američki plakari", omogućavaju maksimalno iskorićenje prostora jer mogu da se prostiru od zida do zida, od poda do plafona.
Ključ dobre organizacije unutrašnjeg prostora leži u tome da se prema potrebama korisnika plakara pravilno odredi broj polica, fioka, garderobnih šipki i prostora predviđenih za specijalne namene (odlaganje usisivača, daske za peglanje, sefa...).
Garderobni liftovi, držači pantalona i kravata, nosači cipela i oprema takođe može da u priličnoj meri olakša manipulaciju plakara.
Veoma važan funkcionalno-estetski element ovih plakara su klizna vrata.
Izrađena su od aluminijuma što sistemu daje lakoću, a klizni mehanizmi su sa točkićima i usporivačima, a to obezbeđuje bešumnost pri radu.
Manipulacija kliznim vratima veoma jednostavna i laka.
Prednost plakara sa kliznim vratima je takođe u tome što za frontove se može odabrati i kombinovati veoma veliki broj materijala, boja i dezena.
Najčešće je to univer, bojeno ili peskirano staklo, ogledalo, eko kože i drugi.
Plakari sa kliznim vratima su već dokazali svoju praktičnost i funkcionalnost, tako da danas se sve više grade stanovi sa već predviđenim prostorom za ugradne plakare sa kliznim vratima.
linea-milanovic-klizni-plakari

Linea Milanović

Beograd, Zvezdara, Vojislava Ilića 59 +381 11 2442070
KLIZNI PLAKARI BEOGRAD.
Klizni plakari ili, kako ih često nazivaju američki plakari predstavljaju jedan od najčešćih načina organizacije odlaganja u stambenom prostoru.
Ugradnjom praktičnih kliznih mehanizama različitih vrsta klizni, tj američki plakari po meri, pored ispunjavanja svoje praktične namene odlaganja, takođe ispunjavaju i visoke estetske standarde, pogotovu prilikom korišćenja takozvanih sakrivenih sistema koji omogućuju izradu kliznih krila velike sirine i visine, bez vidnih aluminijumskh ramova i drugih konstruktivnih elemenata.
Korišćenjem ovih sistema, klizni plakar će se, pored spavaće sobe, idealno uklopiti i u dnevnu sobu ili ulazni preprostor.
Drugim rečima, skriveni klizni mehanizmi vrhunskog kvaliteta obezbeđuju i najzahtevnijem klijentu mogućnost lakog uklapanja kliznih plakara sa ostatkom bilo kog prostora.
Izrada kliznih plakara po meri u Linei Milanović upotpunjena je velikim izborom materijala za izradu plakara od univera ili plakara od medijapana furniranog ili bojenog.
Takođe, na krilima klizni plakari mogu imati ogledalo (obično ili tonirano), ali i staklo sa folijama u različitim bojama i dezenima
Klizni plakari - Proizvodi/Usluge
Klizni plakari-2
Klizni (američki) plakari predstavljaju sastavni deo savremenog doma. Pružaju mogućnost da se prostor maksimalno iskoristi od poda do plafona. Američki plakari su se, zbog svoje prostranosti i praktičnog dizajna, veoma brzo probili na naše tržište. Predstavljaju veoma praktično i moderno rešenje za svaki topli dom. Pored elegantnog izgleda, oni nude i ogroman prostor za odlaganje stvari. Plakari po meri čine vaš dom funkcionalnijim i lepšim za život. Ukoliko žetlite da se rešite hroničnih problema u vidu nedostatka prostora za odlaganje garderobe i drugih sezonskih stvari, odnosno ako Vam treba mesto na koje možete da okačite neki komad odeće, izrada američkih plakara po meri predstavlja idealno rešenje.
Back to Top